Boligtyper | AB Nymarksvej

AB Nymarksvej

Boligtyper

Nedenfor beskrives de enkelte boligtyper. I flere af boligerne er der foretaget isolering af loftsrum og etableret adgang via fast trappe, således at rummene kan fungere som pulterrum. Dette fremgår ikke af tegningerne.

Boligerne kan være spejlvendte.

Boligtype A1 (2-værelses i et plan)

Andelen er på 60 m². Rækkehuset indeholder kombineret stue og køkken og et værelse. Huset består desuden af entré og toilet/bad med brus. Til huset hører også en lille have og et redskabsskur.

Boligtype A2 (2-værelses i to plan)

Andelen er på 71 m². Rækkehuset indeholder kombineret stue og køkken og et værelse. Huset består desuden af entré og toilet/bad med brus. Til huset hører også en lille have og et redskabsskur.

 

Boligtype B1 (3-værelses i et plan)

Andelen er en type B1 på 82 m². Rækkehuset indeholder kombineret stue og køkken og to værelser. Huset består desuden af entré og toilet/bad med brus. Til huset hører også en lille have og et redskabsskur.

 

Boligtype B2 (3-værelses i to plan)

Andelen er 87 m². Rækkehuset indeholder kombineret stue og køkken og to værelser hvoraf det ene er på 1. sal. Huset består desuden af entré og toilet/bad med brus. Til huset hører også en lille have og et redskabsskur.

 

Boligtype C1 (4-værelses i et plan)

Andelen er på 108 m². Rækkehuset indeholder kombineret stue og køkken, tre værelser og bryggers. Huset består desuden af entré og toilet/bad med brus. Til huset hører også en lille have og et redskabsskur.

 

Boligtype C2 (4-værelses i to plan)

Andelen er på 103 m². Rækkehuset indeholder kombineret stue og køkken og tre værelser hvoraf det ene er på 1. sal. Huset består desuden af entré og toilet/bad med brus. Til huset hører også en lille have og et redskabsskur.